fbpx

בהקמה: רשת עמדות טעינה מהירה ל-GAC. בשנה הקרובה – הטעינה ללא עלות

אוריון מוביליטי, יבואנית GAC בישראל החלה בהקמת רשת טעינה מהירה בלעדית וייעודית לרכבי החברה, שתפרס בשלב הראשון בתל אביב, חיפה ובאר שבע. שירות הטעינה יינתן ללקוחות החברה ללא כל עלות עד לסוף שנת 2021.

נכון להיום, אוריון מוביליטי, יבואנית GAC בישראל, משווקת דגם אחד והוא ה-GAC GE3, ג׳יפון סיני במחיר עממי ועם טווח נסיעה של 309 קילומטרים.

ה-GE3 לא אפשר טעינה מהירה בארץ. אם להיות מדויקים, ה-GE3 תומך בתקן הסיני, שלא נתמך על ידי עמדות הטעינה המהירות הפרוסות בארץ, מה שהפך את הדגם למוגבל לנסיעות קצרות ובינוניות.

היום היבואנית הכריזה על הקמה של רשת טעינה מהירה בלעדית וייעודית לרכבי החברה. כבר בימים הקרובים תחל החברה בפריסת עמדות הטעינה, כאשר בשלב זה ייפרסו עמדות בת"א, חיפה ובאר שבע. שירות הטעינה יינתן ללקוחות החברה ללא כל עלות כספית עד לסוף שנת 2021.

GAC GE3 מחוברת לעמדת טעינה מהירה
GAC GE3 מחוברת לעמדת טעינה מהירה (צילום: שרון אריאל)

העמדות שייפרסו הן עמדות טעינה מהירות ייעודיות בתקן GBT ועל כן הן מתאימות לרכבי GAC בלבד. העמדות מאפשרות טעינה בקצב של 40 קילוואט, מה שיאפשר טעינה של 100 ק"מ בכ- 25 דקות.

ההקמה של העמדות החדשות הן צעד חשוב למותג, והן יכולות להנגיש את הדגם לנהגים נוספים שנמנעו מרכישת רכב חשמלי שלא תומך בטעינה מהירה.

GAC GE3 מבט צד
GAC GE3 (צילום: אהרון גדליה)

GAC GE3 מתאפיין בכמה יתרונות בולטים: מרווח פנימי מרשים, אבזור עשיר ללא תוספת מחיר וקווים אלגנטיים ללא ניקור עיניים. הרכב נמכר בישראל ברמת גימור אחת ב-139,000 שקלים.

מאמרים נוספים

5 תגובות

  1. בושה. משרד התחבורה / משרד התשתיות צריך לאסור הקמת תחנות טעינה בלעדיות למותג רכב מסויים.

  2. הייתי אצלם אתמול בנסיעת מבחן, קודם כל הופתעתי שיש טעינה מהירה לא ידעתי לפני ומאד נהניתי מהנסיעה. סביבת נהג מרווחת עם אבזור מטורף, רכב פצצה

  3. פריסת עמדות לא יכול להיות , עמדה אחת בבאר שבע , אחת בתל אביב ועוד אחת או שתיים " זרוקות " בארץ , בפריסה עמדות חייב להיות שתף של עמדות !!! הרכב מגיע גם עם בעיית טעינה כי הרכב הזה לאחר חודשיים כבר מזמן לא נוסע את המרחק המוצהר !!! GAC מגיע גם ללא מערכות בטיחות אקטיביות בשונה מהמתחרות שלה 139,000 ש"ח הוא מחיר גבוהה מאוד מאוד ביחס למה שהרכב נותן !!! ההבדל בין רכבים עם מערכות בטיחות אקטיביות צריך להיות כמוקבל בכל מקום בין 30-45 אלף ש"ח , כלומר הרכב הנ"ל צריך להיות במחיר שנע בין 110-115 ש"ח . שלא י ע ב ד ו אלכם 🙂

    1. אחי אי אפשר לשים עמדות בכל עיר בלי לבדוק ביקוש והיצע של לקוחות, הרי רק ישתמשו בהם בסופו של דבר. ואגב לי יש GE3 למעלה משנה ולא הייתה שום בעיה עם הטעינה, לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל גם אם יש אז תפעיל את האחריות שיוניון נתנה לחמש שנים. שורה תחתונה שווה את הכסף ללא ספק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button