
פלקסיס (Flexis) הוקמה בשנת 2024, שיתוף פעולה בין שלוש חברות – רנו, קבוצת וולוו ו-CMA CGM, חברת לוגיסטיקה צרפתית. רנו וקבוצת וולוו מחזיקות ב-90% מהבעלות על פלקסיס, בעוד ש-CMA CGM מסתפקים ב-10% הנותרים.
כעת, חושפים בפלקסיס את ארבעת המוצרים הראשונים של החברה: שלושה דגמי רכב מסחרי חשמלי ופלטפורמת "סקייטבורד", אותה יוכלו להתאים בחברה על פי הצרכים של הלקוחות שיהיו מעוניינים לרכוש את הפלטפורמה ולא את הדגמים המוכנים.
הרכבים המסחריים החשמליים החדשים של פלקסיס, מזכירים במידה רבה את דגמי ה-PV המסחריים החשמליים של קיה, שנחשפו בתחילת השנה שעברה.
בפלקסיס מבטיחים טווחי נסיעה גבוהים (עד אזור ה-450 ק"מ) וזמני טעינה מהירים במיוחד (80% בתוך כ-20 דקות), גובה רצפה נמוך שיאפשר להעמיס בקלות את הרכבים המסחריים החשמליים ומגוון אפשרויות להתאמה ועיצוב אישי של המרחב הפנימי על פי צרכי הלקוח. סגמנט רכבי ה-Last Mile Delivery החשמליים "סובל" מטווחי נסיעה קצרים, כך שדגמים עם טווח נסיעה גבוה יחסית הם בהחלט חדשות טובות לתחום – יש לקחת בחשבון כמובן שטווחי הנסיעה המוצהרים מצטמצמים כאשר הרכב מועמס לעייפה.

דגם ה"עמידה" החשמלי של פלקסיס שמיועד להיכנס לשירות בחברות שילוח דוגמאת פדאקס ואמאזון מגיע עם דלת תריס אחורית, מעבר קל בין חלקו אחורי לחלקו הקדמי של הרכב וגובה פנימי של 1.9 מטרים, מה שיאפשר לנהגים, שעושים בממוצע כמה מאות משלוחים ברכב שכזה, לנוע בתוכו באופן חופשי.

דגם ה"קארגו" החשמלי של פלקסיס מציע חלק אחורי שאפשר להתאים על פי צרכי הלקוח, פתוח / סגור / עם תאים / מגרות, מקורר / מחומם בגדלים ומידות מגוונים.

אחרון חביב, דגם ה"פאנל" החשמלי של פלקסיס, "צפוי לפתור את האתגרים איתם מתמודדים המוצרים הקיימים בשוק", כך על פי החברה.
הרכבים המסחריים החשמליים של פלקסיס, שיהיו מיוצרים במפעל של רנו בנורמנדי, נחשפים זמן קצר אחרי שקאנו, חברת הזנק אמריקנית שפיתחה וייצרה רכבים מסחריים חשמליים הודיעה על פשיטת רגל – בתקווה שכאן הסיפור ייגמר אחרת הודות לגב שמקבלת חברת פלקסיס משלוש חברות האם שלה.
בישראל, קיבל לאחרונה סגמנט הרכבים המסחריים החשמליים חיזוק חיובי בדמות לא פחות מ-4 דגמים מסחריים חשמליים של מקסוס, הזמינים בתצורות וגדלים שונים.