מותג דיפאל החשמלי נחת בישראל במהלך 2024, עם שני דגמים שהגיעו עד היום לארץ דיפאל S05 ודיפאל S07. ה-S07 הוא הדגם הבכיר והגדול יותר, מדובר ברכב פנאי מרווח – עם בסיס גלגלים של 2.9 מטרים, האו עומד מול רכבים כמו יונדאי איוניק 5, טסלה מודל Y או אקספנג G6.
כעת הדגם מוצע במבצע אפס ק״מ ברישוי 2025 ב-159,990 ש״ח בלבד כולל אגרת רישוי, זאת לעומת מחירו של דגם חדש מהיבואן (201,990 שקלים).
הדיפאל מצויד בסוללה של 80 קוט״ש עם טווח מוצהר של 475 ק״מ, טווח הנסיעה בעולם האמיתי צפוי לנוע באיזור ה-400 ק״מ. לדגם הנעה בהספק של 218 כוחות סוס, ותאוצה מעמידה ל-100 ק״מ ב-7.9 שניות, ויכולות V2L לאספקת חשמל למכשירים חשמליים חיצוניים.
מבחינת אבזור מציע הדיפאל S07 אבזור עשיר הכולל בין היתר מסך תצוגה מרכזי בגודל 15.6 אינטש עם תמיכה באנדרואיד אוטו ואפל קארפליי, תצוגה עילית (HUD), גג שמש פנורמי, מטען אלחוטי לנייד, בקרת אקלים דו-איזורית, חימום הגה, חימום ואוורור למושבים, דלת תא מטען חשמלית ועוד.
לדגם תא מטען אחורי בנפח של 435 ליטר ותא מטען קדמי בנפח של 125 ליטרים. בנוסף הרכב מגיע עם אפליקציה לסמארטפון לשליטה מרחוק ולקבלת מידע חיוני.
בתחום הבטיחות הדגם זכה ל-5 כוכבים במבחני הריסוק של Euro NCAP, ואבזור הבטיחות שלו כולל 7 כריות אוויר, בקרת שיוט אדפטיבית עם תיקון סטיה מנתיב, בלימת חירום אוטונומית, מצלמות היקפיות 360 מעלות, התראה על שכחת ילדים, חיישני חניה ועוד.
מעוניינים בדגם? השאירו פרטים ונחזור אליכם:
מחפשים רכבים נוספים בעסקאות אפס ק״מ משתלמות? מוזמנים לקפוץ לרשימה של כל הדגמים החשמליים שמוצעים באפס קילומטרים.
* ט.ל.ח | התמונות להמחשה בלבד | המחיר עשוי להשתנות במידה ויבואן הרכב יחליט לעדכן את המחירון ו/או במידה ותהיה עליית מיסוי | זמן אספקה: לפי מלאי | אחריות: על פי יבואן | צבעים: בכפוף למלאי | רכב חדש 0 ק"מ יד 01 | המחיר בהשוואה לרכב חדש מאולם התצוגה.



