Trending

עוד חודש בארץ: הטנדר החשמלי של מקסוס

ה-eTERRON 9 המסקרן של היצרנית הסינית יגיע בקרוב לישראל. מה הוא מציע, במי הוא הולך להתחרות וכמה הוא הולך לעלות?

הגעה של טנדר חשמלי חדש לישראל זה לא משהו שקורה כאן כל יום, לכן אפשר להבין את ההתרגשות בקרב היבואן והאמת שגם אנחנו מסוקרנים לא מעט. חברת אוטו-חן מקבוצת בליליוס הודיעה לאחרונה על הגעתו של ה-eTERRON 9 שהוצג בשנת 2024 ומיד גרר התעניינות רבה.

מקסוס eTERRON 9 הוא לא הטנדר החשמלי הראשון שמגיע לישראל אבל הדגמים ששולטים היום בקטגורייה הזו הם בעיקר שברולט סילברדו החשמלי, ה-GMC סיירה החשמלי וההאמר החשמלי – מה שמשותף לכל הדגמים האלו הם שהם טנדרים חשמליים אמריקנים גדולים.

לעומתם, המקסוס eTERRON 9 מתקרב יותר לטנדרים קטנים כמו טויוטה היילקס, וכאן הבשורה כי טנדרים חשמליים בעלי מימדים קטנים יותר מהטנדרים האמריקנים כמעט ואין בישראל, למעט פוטון אי-טונלנד, שנמצא למעשה די לבד בקטגורייה הזו. ה-eTERRON 9 לא יתחרה רק במקבילו החשמלי מבית פוטון – זהו רכב עבודה חשמלי שיכול להתחרות גם בטנדרים בעלי מנוע בעירה פנימית, כשהוא יציע חסכון משמעותי בעלויות לעומתם.

רוצים לקבל את כל העדכונים על רכבים חשמליים בארץ ובעולם ישירות לנייד? הצטרפו לערוץ EV Magazine בטלגרם

זו הצהרת הכוונות השנייה של מקסוס תחת היבוא של אוטו חן בתחום הרכבים המסחריים החשמליים – הגעתו של הטנדר החשמלי מגיעה מספר חודשים אחרי שהשיקו באוטו חן ארבעה דגמים מסחריים סגורים חדשים, זאת לצד שני דגמי ה-MIFA החשמליים המיועדים להסעת נוסעים.

אז מה יציע ה-eTERRON לנהג הישראלי ובעיקר מול טנדרים מקבילים בעלי מנוע בעירה פנימית? הטנדר החשמלי של מקסוס מצויד בשני מנועים חשמליים המפיקים הספק של 442 כ"ס – הספק גדול משמעותית מטנדרים מקבילים בעלי מנוע בעירה פנימית המציעים הספק של בין 150 ל-200 כ"ס, ארגז אחורי במידות של 1,561 מ"מ / 1,600 מ"מ / 535 מ"מ לעומת 1,525 מ"מ / 1,540 מ"מ / 480 מ"מ בטויוטה היילקס 2.4 4X4 אוטומטי (אורך / רוחב / גובה), בסיס גלגלים של 3.3 מטרים – גדול משמעותית מדגמים מקבילים כמו איסוזו דימקס.

טנדר חשמלי מקסוס eTERRON 9 בנסיעה בעיר

יכולת הגרירה של המקסוס eTERRON דווקא זהה לטנדרים מקבילים כמו הטויוטה היילקס ועומדת על 3.5 טונות וכושר ההעמסה עומד על 650 ק"ג – נמוך בכחצי מטויוטה היילקס ואיסוזו דימקס. יתכן כי היצרן מגביל את יכולת העמסה על הטנדר החשמלי כדי לצמצם את הפגיעה בטווח הנסיעה.

ואם כבר הזכרנו את טווח הנסיעה – המקסוס eTERRON מצויד בסוללה די גדולה בקיבולת של 102 קוט"ש אך ולמרות זאת טווח הנסיעה המוצהר של הטנדר החשמלי עומד על 432 ק"מ בלבד על פי תקן המדידה האירופאי, תקן WLTP, מה שאומר שבפועל אנחנו מסתכלים על טווח נסיעה ריאלי נמוך יותר מ-400 ק"מ, וזה כשהרכב לא מועמס ולא גורר – והרי זו המהות של טנדר, לא?

המקסוס eTERRON הוא בעל הנעה 4X4 מה שאומר שאנחנו יכולים לצפות ליכולת שטח מסוימת – ויש גם מספר מצבי נהיגה כולל מצב ATS ייעודי לשטח.

אחד מהדברים שבמקסוס הכי מתגאים בו הוא נושא הבטיחות – הטנדר החשמלי סיים את מבחני הבטיחות של ארגון ה-Euro NCAP האירופאי עם הציון הגבוה ביותר של 5 כוכבי בטיחות. 

הדגם יוצע במספר רמות גימור, עם 5 מקומות ישיבה והבטחה לשורה ארוכה של אבזורים. 

"ה-eTERRON 9  הוא לא רק טנדר חשמלי – הוא הצהרת כוונות של היצרן המוביל בתחום רכבי העבודה החשמליים. MAXUS מציבה רף חדש, שלא נראה כדוגמתו בשוק רכבי העבודה בכלל ובקטגוריית הטנדרים בפרט״, אומר טל ברין, מנכ"ל MAXUS ישראל, ״השילוב הנדיר של העוצמה, הטכנולוגיה המתקדמת והאבזור העשיר, מאפשר עמידה במשימות תובעניות ביותר בכביש ובשטח, לצד חוויית נסיעה מהנה ובטיחותית, ומציב את הדגם כבחירה האולטימטיבית הן לעסק, והן לנהג ובני משפחתו. הבחירה של SAIC – אחת מיצרניות הרכב הגדולות בעולם – בנו כשותף לייבוא והשקת הדגם בישראל, היא הבעת אמון גדולה ביכולתנו להוביל את מהפכת הרכב החשמלי המסחרי כאן, בשוק תובעני ומקצועי במיוחד״.

ומה לגבי המחיר? הוא טרם פורסם, אבל אנחנו מקווים מאד שהוא לא יהיה גבוה מידי – זאת אומרת שלא יחרוג יותר מידי מאזור ה-300,000 ש"ח, כך שיציב תחרות ראויה לפוטון אי-טונלנד, לטנדרים החשמליים האמריקניים ולטנדרים מקבילים בעלי מנוע בעירה פנימית.

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button